Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isli duvar silmek

Rüyada isli duvar silmek

Rüyada isli duvar silmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada isli duvar silmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada isli duvar silmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada odanın duvarını silmek çözüm yolları bulamayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hakkını savunamayacağına alamet eder.

Rüyada duvar silmek çok büyük çaba sarf edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin duvarını silmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada duvar sildiğini görmek nimet ve berekete ereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Rüyada ev duvarı silmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvarları silmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments