Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarından su çıktığını gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek işlerinin çok iyi olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek bazı girişimlerde bulunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde su çıktığını görmek işi ile gündeme geleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iyiliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinden su çıktığını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments