Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinden su çıktığını görmek

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok sayıda borca gireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada evin içinden su çıktığını gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, razı geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinden su çıktığını görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde su çıktığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayatının karışacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments