Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde su çıktığını görmek

Rüyada evinde su çıktığını görmek

Rüyada evinde su çıktığını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hasta olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada evinde su çıktığını gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Rüyada evinden su çıktığını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde su çıktığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Rüyada evinden yılan çıktığını görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments