Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin altından su çıktığını görmek

Rüyada evin altından su çıktığını görmek

Rüyada evin altından su çıktığını görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evin altından su çıktığını gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada evinden su çıktığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ayrılık yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evinde su çıktığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret eder.

Rüyada evin altından su aktığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin altında su görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments