Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan su çıktığını görmek

Rüyada duvardan su çıktığını görmek

Rüyada duvardan su çıktığını görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan su çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine inanılır.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada duvara çıktığını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada duvardan su sızdığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada duvara su serpmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hastalıkların kalmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada duvarda su görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan su akmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments