Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarından inmek

Rüyada evin duvarından inmek

Rüyada evin duvarından inmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarından inmek gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada evin duvarından inmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada duvardan aşağı inmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan inmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, büyük bir özgüven kazanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada duvardan inmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz duvardan inmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin merdiveninden inmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hasret çekileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments