Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz duvardan inmek

Rüyada düz duvardan inmek

Rüyada düz duvardan inmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada düz duvardan inmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada düz duvardan inmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz duvar görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada düz duvarda yürümek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kötü durumlara düşeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada düz duvara çıkmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada yüksek duvardan inmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments