Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan aşağı inmek

Rüyada duvardan aşağı inmek

Rüyada duvardan aşağı inmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada duvardan aşağı inmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada merdivenle aşağı inmek iş hayatında atılıma geçeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, toplumda yükseleceğine işarettir.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı inmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bayırdan aşağı inmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments