Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin merdiveninden inmek

Rüyada bir evin merdiveninden inmek

Rüyada bir evin merdiveninden inmek şansın yüze güleceğine, ruhen güzelleşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada evin merdiveninden inmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada hızlı merdiven inmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet eder.

Rüyada geniş merdivenden inmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada beton merdivenden inmek çok iyi bir duruma geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments