Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarının çatladığını görmek

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada evin duvarının çatladığını gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, atılım yapacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarların çatladığını görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada evin çatladığını görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işarettir.

Rüyada telefonun çatladığını görmek hayallerine ulaşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments