Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek duvardan inmek

Rüyada yüksek duvardan inmek

Rüyada yüksek duvardan inmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bahtının açık olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek duvardan inmek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada yüksek duvardan inmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarından inmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan inmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz duvardan inmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada duvardan aşağı inmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, elde edilecek menfaatlere, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, geleceğinin parlak olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments