Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarında çatlak görmek

Rüyada evin duvarında çatlak görmek

Rüyada evin duvarında çatlak görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yanlış işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarında çatlak gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada çatlak duvar görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada duvar çatlağı görmek küslükleri gidereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hastalıklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada çatlak pencere görmek moral bozukluğu yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın çatlağı görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments