Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları çatlak ev görmek

Rüyada duvarları çatlak ev görmek

Rüyada duvarları çatlak ev görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarları çatlak ev gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek kişinin yaşamının değişeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, verimli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada duvar çatlağı görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak duvar görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde çatlaklar görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi çatlak görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments