Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını çatlak görmek

Rüyada evin duvarını çatlak görmek

Rüyada evin duvarını çatlak görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını çatlak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Rüyada çatlak duvar görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, şansının açılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalettir.

Rüyada duvar çatlağı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada çatlak ayak görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments