Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar çatlağı görmek

Rüyada duvar çatlağı görmek

Rüyada duvar çatlağı görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar çatlağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek ailesini utandırmayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, rakipsiz hale geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çatlak duvar görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına tabir olunur.

Rüyada duvar çatlağı görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek rahatsızlık vereceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada çatlak dudak görmek aç kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments