Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak duvar görmek

Rüyada çatlak duvar görmek

Rüyada çatlak duvar görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak duvar gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek adının her yerde geçeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada çatlak duvar görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar çatlağı görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak toprak görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada binada çatlak görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments