Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak pencere görmek

Rüyada çatlak pencere görmek

Rüyada çatlak pencere görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çatlak pencere gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Rüyada çatlak pencere görmek düşmanlarını kaybetmeye, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada çatlak cam bardak görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada yerde çatlak görmek sağlık sorunları yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada karın çatlağı görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada evde çatlak görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Rüyada duvar çatlağı görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada vücudunda çatlak görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments