Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın çatlağı görmek

Rüyada karın çatlağı görmek

Rüyada karın çatlağı görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın çatlağı gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada karın çatlağı görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada doğum çatlağı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada çatlak yer görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde çatlaklar görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek sağlık ve hayır getireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, rahat bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak beton görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada karnında çatlak görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, muradına eremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments