Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin damını görmek

Rüyada evin damını görmek

Rüyada evin damını görmek hayır ve bereketin artmasına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada evin damını gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada evin damının aktığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada evin damına cıkmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin damında olmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin damında oturmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine yorulur.

Rüyada evin damını görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin damına çıkmak sıkıntılardan kurtulmaya, başını borçlardan kaldıramayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın damına çıkmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, solan yüzünün güleceğine, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments