Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin damına cıkmak

Rüyada evin damına cıkmak

Rüyada evin damına cıkmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evin damına cıkmak gördüyseniz:

  • Zarif bir şekilde sormanız durumunda aradığınız yardımı veya desteği bulabilirsiniz.

Rüyada evin damına cıkmak şansının bahtının açılacağına, eksiklerinin farkına varacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin catısına cıkmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evin üstüne cıkmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, başarılarının sürekli olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesine cıkmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yangın cıkmak modern insanlarla tanışılacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden cıkamamak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments