Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin damında oturmak

Rüyada evin damında oturmak

Rüyada evin damında oturmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Rüyada evin damında oturmak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin damında oturmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada damda oturmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evin damına cıkmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin damını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada evin damının aktığını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada evin damında olmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada dam çökmesi görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments