Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin damına çıkmak

Rüyada bir evin damına çıkmak

Rüyada bir evin damına çıkmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada bir evin damına çıkmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin damına çıkmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine inanılır.

Rüyada binanın damına çıkmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evin damının aktığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin damında oturmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada evin damında olmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin damına cıkmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada evin damını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments