Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, endişelerini silip atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada damdan düştüğünü görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düşeni görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek çok kötü günler geçireceğine, hayaller kurulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yeliz

Rüyamda aramızın bozuk olduğu komşumun çocuğu bizim çatıdan düşüyordu ve çocuğa bir şey olmuyordu annesine haber verdiğimde gelip çocuğu aldı sonra ailecek o komşunun evine çay içmeye gittik orada annemi kardeşlerimi görüyorum yanımda bir arkadaşım vardı ve eski karşılıksız aşkımda oradaydı