Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin damında olmak

Rüyada evin damında olmak

Rüyada evin damında olmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, itibarının ve makamının artacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, namaz kılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evin damında olmak gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada evin damını görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada evin damının aktığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin damına cıkmak içebileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada evin damında olmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada evin damında oturmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, iyi geçiminin biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada hayvan damı görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada damda yürümek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, fakir çocukları giydireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments