Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın damına çıkmak

Rüyada binanın damına çıkmak

Rüyada binanın damına çıkmak anne babaya müjde verileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın damına çıkmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada binanın damına çıkmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir evin damına çıkmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin damına çıkmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Rüyada toprak dam görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada damdan düşeni görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada dam görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damda oturmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments