Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damda oturmak

Rüyada damda oturmak

Rüyada damda oturmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada damda oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Rüyada damda oturmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada evin damında oturmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada damdan düşen birini görmek hayırlı bir döneme girileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak dam görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin damına cıkmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada damdan düşeni görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments