Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam çökmesi görmek

Rüyada dam çökmesi görmek

Rüyada dam çökmesi görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dam çökmesi gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada damın aktığını görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Rüyada kendini damda görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damda olmak kendisine kızacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada inek damı görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada damda yatmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, önemli bir lider haline geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada damda oturmak az maliyetle ticarete atılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments