Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, güzel günler geçireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yükünün hafifleyeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek ticarete atılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin çatısı yıkılmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çatı yıkılması görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments