Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında yılan görmek

Rüyada evin çatısında yılan görmek

Rüyada evin çatısında yılan görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısında yılan gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada evin çatısında yılan görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yıkmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Rüyada evin çatısında yangın görmek çevreye karşı itibarın artacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek adının her yerde geçeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını onarmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments