Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek acılarını dindireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek yapılan hataların tekrarlanacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak her konuda şansın yaver gideceğine, hayır vereceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada çatıya düşmek büyük bir özgüven kazanacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments