Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşmekten korkmak

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, umutlarını kaybedeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıya düşmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek günahkar olacağı işlere gireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak itibar göreceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments