Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşmek

Rüyada çatıdan düşmek

Rüyada çatıdan düşmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Rüyada çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada çatıya düşmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, onları koruyup kollayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayat boyu desteği olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek girilen yolda zarar edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan düşmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek depresyona gireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yeni kararlar alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments