Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya düşmek

Rüyada çatıya düşmek

Rüyada çatıya düşmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hata yapılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya düşmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada çatıya düşmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısından düşmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zenginlik elde edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan kaymak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments