Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısından atlamak

Rüyada evin çatısından atlamak

Rüyada evin çatısından atlamak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, adının her yerde geçeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısından atlamak gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Rüyada evin çatısından atlamak getirisinden daha fazla olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan atladığını görmek afiyette olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya atlamak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını sökmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, darlanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını yaptırmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments