Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan atladığını görmek

Rüyada çatıdan atladığını görmek

Rüyada çatıdan atladığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan atladığını gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada evin çatısından atlamak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan atladığını görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çatıya atlamak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada olmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısı tamir etmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, uzun yıllar yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments