Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya atlamak

Rüyada çatıya atlamak

Rüyada çatıya atlamak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıya atlamak gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Rüyada çatıdan atladığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, onu uyaracağına inanılır.

Rüyada evin çatısından atlamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çatıya atlamak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, şeref ve rütbeye, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çatılarda koşmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada çatının uçmasını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments