Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını yaptırmak

Rüyada evin çatısını yaptırmak

Rüyada evin çatısını yaptırmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yaptırmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında insan görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında oturmak manevi olarak huzur içinde olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını yaptırmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında yatmak mal ve mülk sahibi olmaya, rahat bir hayat sağlayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments