Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında gezmek

Rüyada evin çatısında gezmek

Rüyada evin çatısında gezmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aşının da çoğalacağına, özlem gidereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, tövbe etmeye, bolluk içinde yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısında gezmek gördüyseniz:

  • Belli konulara odaklanmamanız ya da gerçeklere bağlı kalmamanız durumunda imajınıza, arkadaşlıklarınıza veya mevcut pozisyonunuza zarar verebilecek bir durumun ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada evin çatısında gezmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısını onarmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı çökmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak zarar edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısı görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hikmet sahibi olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında olmak makbul olan mallara kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments