Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin camını kirli görmek

Rüyada evin camını kirli görmek

Rüyada evin camını kirli görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada evin camını kirli gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Rüyada evin camını kirli görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada camı kirli görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli pencere camı görmek kendisini ailesine vereceğine, işsizin iş bulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli cam silmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli cam görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada kirli cam bardak görmek başarılarının hiçe sayılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada camları kirli görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evini kirli görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments