Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini kirli görmek

Rüyada komşunun evini kirli görmek

Rüyada komşunun evini kirli görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evini kirli gördüyseniz:

  • Maddi kazanç içeren anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun evini kirli görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evini süpürmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada komşunun evine gitmek sorunların büyük darbeler vuracağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evinde olmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet etmektedir.

Rüyada komşu evini temizlemek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet etmektedir.

Rüyada komşu evin yandığını görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evin yandığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada komşusunun evine gitmek gayrimenkul sahibi olunacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments