Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli cam bardak görmek

Rüyada kirli cam bardak görmek

Rüyada kirli cam bardak görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kirli cam bardak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada kirli cam bardak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kime gideceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bardak yıkamak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli boş bardak görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada kirli bardaktan su içmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kirli bardağı yıkamak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalettir.

Rüyada kirli çay bardağı görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli bardak görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakta su görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments