Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camları kirli görmek

Rüyada camları kirli görmek

Rüyada camları kirli görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camları kirli gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada kirli cam silmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Rüyada kirli pencere camı görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin camını kirli görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camı kirli görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada camları kirli görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli cam görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada kirli cam bardak görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Rüyada kirli masa görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments