Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli cam silmek

Rüyada kirli cam silmek

Rüyada kirli cam silmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, beklediklerini duyacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kirli cam silmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada kirli cam silmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kirli halı silmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet eder.

Rüyada araba camı silmek adımlarını daha sağlam atacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin camlarını silmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada otobüs camı silmek başarısının düşeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, derdin sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada cam masa silmek toparlanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments