Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli cam görmek

Rüyada kirli cam görmek

Rüyada kirli cam görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kirli cam gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Rüyada kirli cam görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli cam bardak görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Rüyada camı kirli görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin camını kirli görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kirli pencere camı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli cam silmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camları kirli görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli spor ayakkabı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments