Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin balkonunda mezar görmek

Rüyada evin balkonunda mezar görmek

Rüyada evin balkonunda mezar görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, mevki kazanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada evin balkonunda mezar gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada evin balkonunda mezar görmek kişiye hep umut olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işarettir.

Rüyada balkonda mezar görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada evin balkonunu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evinin balkonunu görmek başına türlü belalar geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada evin balkonunda görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulur.

Rüyada evin balkonundan bakmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments