Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin balkonunu görmek

Rüyada evinin balkonunu görmek

Rüyada evinin balkonunu görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin balkonunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada evin balkonunda görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evinin balkonunu görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, borçlanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin balkonundan bakmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin balkonunu yıkamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, işlerin devam edeceğine, maddi zararının giderileceğine alamet eder.

Rüyada evin balkonunda kar görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada evin balkonunda mezar görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments