Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin balkonunu görmek

Rüyada evin balkonunu görmek

Rüyada evin balkonunu görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada evin balkonunu gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada evin balkonunu yıkamak zararlı kişilerden uzak durulacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin balkonunda toprak görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, parasız kalmaya delalettir.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonundan atlamak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Rüyada evin balkonunda oturmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments