Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin balkonunda görmek

Rüyada evin balkonunda görmek

Rüyada evin balkonunda görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin balkonundan bakmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin balkonunu görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada evin balkonunu görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada evin balkonundan düşmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalettir.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments