Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda mezar görmek

Rüyada balkonda mezar görmek

Rüyada balkonda mezar görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çevre değiştireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada balkonda mezar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada evin balkonunda mezar görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, zararların üst üste geleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda mezar görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı balkon görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada balkonda güneşlenmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak hastalıkların şifa bulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada balkonda çiçekler görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eğik balkon görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada balkondan girmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments